Menü

A hivatali ügyintézés továbbra is folyamatos

2020. március 16.

A koronavírus járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetben a Hegykői Közös Önkormányzati Hivatalnál az ügyintézés – változatlan ügyfélfogadási időben – továbbra is folyamatos. A járvány megelőzése, a biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtése, és a közösségi érintkezések számának csökkentése érdekében ugyanakkor védő intézkedéseket vezettünk be.

Minden olyan ügyben, ahol jogszabály nem írja elő kötelező jelleggel a személyes kapcsolattartást az ügyféllel, és az adott ügy intézéséhez nem feltétlenül szükséges az ügyfél hivatalban történő megjelenése, kérjük az ügyfeleket, hogy használják az elektronikus kapcsolattartást (hivatali kapu, önkormányzati hivatali portál, elektronikus levelezés), vagy a telefont, esetleg a postai utat. Annak eldöntésére, hogy szükséges-e a személyes ügyintézés, kérjük, előzetesen érdeklődjön telefonon.

Arra is kérjük az ügyfeleket, hogy amennyiben ügyük nem halaszthatatlan, annak intézésével várják meg a veszélyhelyzet végét.

A Közös Hivatal hidegségi önkormányzati hivatalában a személyes ügyfélfogadást szüneteltetjük, itt csak elektronikus vagy telefonos, illetőleg papír alapú ügyintézésre van lehetőség.

A települési ügysegédi szolgálat átmenetileg szünetel. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Soproni Járási Hivatalának e-mail címe: hivatal.sopron@gyor.gov.hu, telefonszáma: 99/795-001.

Megosztás