Én, Leonardo – ExperiDance Produkció

2016. márc. 31.Fertőd

19:00 19:00

Az ExperiDance Produkció 2016 tavaszán két nagyszabású előadást hoz a fertődi Esterházy-kastély Marionettszínházába, hogy zenés, táncos műsorával elkápráztassa a nagyérdemű közönséget. Az első előadást 2016. március 31-én tekinthetik meg az érdeklődők Én, Leonardo címmel. (A másik előadás 2016. április 26-án lesz, Grand Voyage címmel.)

Zseniális művész, látnok tudós, nagyratörő építész, de milyen EMBER volt Leonardo da Vinci? Miből élt, kit szeretett, hitt-e Istenben? Az ExperiDance Produkció táncjátéka ezeket a kérdéseket tárja fel, bemutatva a Leonardo életút kevésbé ismert, ellentmondásosan izgalmas epizódjait…

Plakát

Leonardo da Vinci, a reneszánsz hérosz, kirobbanóan sokszínű tehetségével örökre felszabadította gondolkodásunkat – de nyughatatlan elméje sötét oldalán számtalan befejezetlen művet, céltalan sodródást és magányt találunk. A zseni anatómiáját mutatja be most az ExperiDance Produkció a legszabadabb művészet, a tánc segítségével egy lélegzetelállítóan látványos új produkcióban.

Az “Én, Leonardo” Román Sándor koreográfiájával, Meskó Zsolt rendezésében és Czomba Imre zenéjével az ExperiDance Produkció egész estés táncjátéka.

Jegyeket 3 000 Ft-tól vásárolhat a fertődi Esterházy-kastély recepcióján, a soproni Escort Tourist utazási irodában (Sopron, Templom utca 21.), a hegykői Tornácos Ház Spejz kisboltjában (Hegykő, Kossuth L. u. 76.), valamint a www.jegymester.hu weboldalon.

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!