Menü

Kertmozi – Zanox – Kockázatok és mellékhatások

2022. július 12. (kedd) 22:00
Hegykő, Fenc-ház 9437 Hegykő, Szent Mihály utca 9.Mutasd a térképen
IngyenesFilm Szabadtéri
Kertmozi – Zanox – Kockázatok és mellékhatások

„Fontos kiemelni, hogy a humor nem működne szerethető karakterek nélkül. Szerencsére a filmben ezekből sincs hiány. És noha látszik, most kezdték a színész mesterséget, igyekezetük és lelkesedésük már önmagában megsüvegelendő.”

(Vida Benjámin – hetediksor.hu)

Magyar romantikus vígjáték, sci-fi, krimi, 85 perc, 2022.
Rendező, forgatókönyvíró: Baranyi Benő
Producer: Gyurin Zsuzsi, Molnár Dániel
Zeneszerző: Hodován Milán
Operatőr: Gajdics Dávid
Vágó: Kis André

Szereplők: Bálint Előd, Erdős Lili, Hozák Kevin, Radvánszki Ronett, Hatházi András, Sólyom Katalin, Dráfi Mátyás, Máhr Ágnes, Vasvári Emese, Danis Lídia, Nagy-Bakonyi Boglárka, Krisztik Csaba, Samudovszky Adrian, Kósa Béla, Szitás Balázs, Vasvári Vivien.

A vetítést követően beszélgetés a film rendezőjével, Baranyi Benővel.

A kétes eredetű házipálinkák sok fejfájást okoznak, a Zanox nevű kísérleti szerrel viszont lehetővé teszik az időutazást. Ráadásul más piákkal ellentétben nem előre, hanem a múltba. Misivel is ez történik, akit a következő reggelen a másnaposság helyett ismét az érettségi vár. A szokatlan helyzettel élve Misi bátrabban kezdeményez Jankánál, akibe régóta szerelmes, megpróbál megakadályozni egy gyilkosságot, és a töri tételt is átnézi, amit húzni fog. Arra viszont nem gondol, hogy mennyi mindennek kell a helyén lennie ahhoz, hogy napját valóban a legjobbá alakítsa, miközben vészesen fogy az időutazás üzemanyaga, a házipálinka.

Baranyi Benő első nagyjátékfilmje romantikus és sci-fi jegyekkel átszőtt vígjáték. A Zanox – Kockázatok és mellékhatások a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjának keretében készült.

Megosztás

Információk

Elérhetőség

  • 2022. július 12. (kedd) 22:00
  • Hegykő, Fenc-ház
    9437 Hegykő, Szent Mihály utca 9. Mutasd a térképen

Hasonló programok

Kertmozi – Toxikoma

Kertmozi – Toxikoma

2022. július 14. (csütörtök) 22:00 9437 Hegykő, Szent Mihály utca 9.
Összes program