On The Wall – Pink Floyd Tribute Band koncert

2016. aug. 18.Hegykő

20:00 22:00

A nagy várakozásra tekintettel a Borok Utcája háromnapos gasztrokulturális rendezvény “nulladik napján” pótoljuk a júliusi Tízforrás Fesztivál programjai között az időjárás viszontagságai miatt elmaradt Pink Floyd emlékkoncertet.

„Egyedül vagy párban, akik szeretnek téged, ott sétálnak a fal előtt. Kik kéz a kézben, kik barátaik körében, a széplelkek és művészek kiállnak érted. Ha mindenük neked adták, néhány otthagyja fogát, hiszen nem könnyű, a szíveddel széttörni egy nyomorult őrült falát.”

(Pink Floyd)

A Pink Floyd kétségkívül a leginspirálóbb és legmaradandóbb formációk egyike a rockzene történetében. 1964-es megalakulásuk óta időről-időre átitatják régi és új rajongóikat művészetük mélységével és előadásmódjuk utánozhatatlan igényességével. Nyomukba lépni lehetetlen, de nyomdokaikban járni, ezzel tisztelegve nagyságuk előtt kötelező. Legalább is az On The Wall Pink Floyd Tribute Band tagjai így vélekedtek akkor, amikor 2014-ben úgy határoztak, közös célt találnak rajongásuknak és együtt, élőben szólaltatják meg a legendáknak számító dallamokat a minél tökéletesebb hangzás reményében. A mosonmagyaróvári, soproni és győri zenészekből álló csapat minden tagja játszik egyéb zenekari formációkban is, sokan közülük hivatásuk révén kötődnek a zenéhez: zenetanárok, hangmérnökök, művelődésszervezők. Az együttes kétórás koncertjén a Pink Floyd zenei palettájának legismertebb és legnagyszerűbb darabjait idézi fel a kor hangzásának megfelelően, vizuális effektusok kíséretében.

Legismertebb dalok: Shine on you crazy diamond, Wish you were here, Time, Money, Comfortably numb, Hey You, Us and them…

on_the_wall

A zenekar tagjai:
Takács András – (gitár, steel gitár, ének)
Zsenák Balázs – (ének)
Bojér-Varga Szilvia – (vokál)
Tomasits Kata – (vokál)
Boros Gergely – (gitár)
Boros Attila – (basszusgitár)
Hargitai Péter – (billentyűs hangszerek, ének)
Futó Gábor – (billenyűs hangszerek)
Kalmár Sándor – (szaxofon, billentyűs hangszerek)
Varga Bence – (ütőshangszerek)
Tóth Ferenc – (dob)

Belépés: ingyenes!

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!