Menü

Kertmozi – Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

2021. július 12. (hétfő) 22:00
Hegykő, Fenc-ház 9437 Hegykő, Szent Mihály utca 9.Mutasd a térképen
FizetősFedett helyen Film
Kertmozi – Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

„A szerelem vak, és sokszor nem akarja azt sem látni, ami kiszúrja a szemét. Pedig ha valami úgy néz ki, mint egy kacsa, rendszerint az is – Horváth Lili filmje, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre hősnője azonban úgy dönt, akár saját épelméjűsége árán is addig hunyorít, amíg a kacsából fehér lovon bevágtató szőke herceg nem lesz.” – (Molnár Kata Orsolya – filmtekercs.hu)

Magyar romantikus dráma, 95 perc, 2020.
Rendező: Horváth Lili
Forgatókönyvíró: Horváth Lili
Operatőr: Mály Róbert
Zene: Keresztes Gábor
Vágó: Szalai Károly
Producer: Csernátonyi Dóra, Horvát Lili, Miskolczi Péter
Szereplők: Stork Natasa, Bodó Viktor, Vilmányi Benett, Nagy Zsolt, Lukáts Andor, Tóth Péter, Mokos Attila, Ladányi Júlia, Pelsőczy Réka, Bethlenfalvy Ádám.

A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmben valóság és képzelet csúszik össze egy szerelmes nő fejében. Márta (Stork Natasa), a negyvenéves idegsebész szerelmes lesz. Fényes amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy új életet kezdjen a férfival. Ám Márta hiába vár a Szabadság-híd pesti hídfőjénél: a férfi nem jelenik meg a randevún. Márta kétségbeesetten a keresésére indul, de amikor rátalál, élete szerelme azt állítja: sohasem látta őt azelőtt.

Valladolidi Nemzetközi Filmfesztivál (Arany Kalász fődíj; legjobb színésznő – Stork Natasa; Pilar Miró-díj – Horvát Lili); Varsói Nemzetközi Filmfesztivál (FIPRESCI-díj); Philadelphiai Filmfesztivál (Zsűri díja a legjobb narratív játékfilmnek); Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál (Új Rendezők versenyszekció) (Arany Hugó fődíj); Antalya Golden Orange Nemzetközi Filmfesztivál (legjobb színésznő – Stork Natasa); Les Arcs-i Európai Filmek Fesztiválja (legjobb színésznő – Stork Natasa)

Megosztás

Információk

Elérhetőség

  • 2021. július 12. (hétfő) 22:00
  • Hegykő, Fenc-ház
    9437 Hegykő, Szent Mihály utca 9. Mutasd a térképen

Belépőjegyek és jegyvásárlás

  • Belépőjegy: 1 000 Ft

Hasonló programok

FizetősKertmozi – Akik maradtak

Kertmozi – Akik maradtak

2021. július 16. (péntek) 22:00 9437 Hegykő, Szent Mihály utca 9.
Összes program