Menü

Ingyenes lakossági LED-csereprogram

2023. február 8.

A jelenlegi energiaárak mellett minden lehetőséget ki kell használni a fogyasztás- és annak költségeinek csökkentésére. Ehhez nyújt segítséget az a lakossági LED-csere program, amely Önkormányzatunk és a CYEB Energiamegoldások Kft. együttműködése keretében településünkön is elérhető. A program keretében ingyenesen juthatnak energiatakarékos LED-izzókhoz a hegykői családok. A jelentős energiamegtakarítás mellett a LED-ek előnye a hosszú, akár 10 éves élettartam. A kisebb energiafelhasználásnak és a kevesebb keletkező hulladéknak köszönhetően alacsonyabb a környezeti terhelés is.

A programban való részvételhez csupán regisztrálni kell a ledcsere.hu oldalon. A regisztráció során meg kell adni a személyes adatokat (név, e-mail cím, telefonszám), illetve szükséges a regisztrálandó háztartás villanyszámlája is. Ezekről jól olvasható fotókat kell feltölteniük a jelentkezőknek. Emellett egy táblázat kitöltésével kell megadni, hány darab és milyen teljesítményű izzót szeretne lecserélni a család, és ezeket a lakás melyik helyiségében használják.

A régi, hagyományos izzókat nem kell leadni, ugyanakkor feltétel, hogy az ingyenesen megkapott LED-ek a jelentkezéskor megadott háztartásban használatba kerüljenek, és ott minimum 2 évig használatban is legyenek.

A regisztrációs időszak 2023. február 28-ig tart. Ezt követi a regisztrációk feldolgozása, majd a szállítást követően a LED-ek átvétele. A jelentkezők a regisztráció során megadott e-mail címre kapják majd meg az átvétel helyszínét és időpontját.

Az Önkormányzat regisztrációs pontot nyit segítve azokat, akiknek nincs internetelérésük vagy e-mail címük. A Községi Könyvtárban (Hegykő, Szent Mihály u. 13., emelet) az alábbi időpontokban várjuk a hegykőieket: hétfőn 9.00-13.00 óra, szerdán 9.00-13.00 óra, csütörtökön: 13-17 óra között.

Kérjük, csatlakozzon Ön is a LED-csereprogramhoz és hívja fel az ingyenes korszerűsítési lehetőségre családtagjai, ismerősei figyelmét is!

INGYENES lakossági LED-csereprogram

Megosztás