Menü

Önkormányzat

Ön Hegykő megújult, turisztikai központú internetes honlapját látja. Célunk, hogy portálunk segítse és megkönnyítse az eligazodást a hegykői szálláshelyek és az egyéb idegenforgalmi szolgáltatók között.
Szeretnénk, ha minél többen eljutnának Hegykőre, a Fertő-táj turisztikailag legjelentősebb településére, amely évente százezer vendégéjszakával büszkélkedhet. Természetesen szeretnénk figyelmükbe ajánlani nem csak községünk, de szűkebb térségünk, a Fertő-táj világörökség, a Fertő-Hanság Nemzeti Park, s az itt található valamennyi település látnivalóit, emlékeit, turisztikai attrakcióit. Különös gondot fordítunk arra, hogy éven át színvonalas programokkal kedveskedjünk nem csak az itt élőknek, de a hozzánk érkezőknek is.

A turisztikai igények kiszolgálásán túl honlapunk igyekszik megfelelni az Önkormányzat működése, tevékenysége iránti nyilvánosság igényének. Ennek érdekében honlapunkon közzétesszük nem csak a jogszabályok által előírt adatokat, információkat (Közérdekű adatok), de mindazokat is, amelyekről úgy gondoljuk, közérdeklődésre tarthatnak számot (Hírek).

Bízunk abban, hogy honlapunk eléri célját, és megelégedésre látogatja, legyen akár turista, akár hegykői polgár.

Szigethi István
polgármester