Menü

Tájékoztató jegyvásárlásról

TÍZFORRÁS belépőjegyek elővételben és a programok helyszínén vásárolhatók. A helyszínek korlátozott befogadó képessége miatt javasoljuk, hogy belépőjegyét elővételben vásárolja meg. Amennyiben a jegyek elővételben elfogynak, a TÍZFORRÁS Facebook oldalán jelezni fogjuk, hogy a helyszínen már nem lehet belépőjegyet vásárolni.

A belépőjegyek elővételben 25% kedvezménnyel online, személyesen pedig Hegykőn, a Mariska néni házában vehetők meg (Nyárfa sor 5., Tel.: +36 99 261-050) hétköznap 11.00 és 17.00 óra, szombaton 8.00 és 12.00 óra között. Mariska néni házában és az előadások helyszínén kizárólag készpénzes vásárlásra van lehetőség.

A szabadtéri színpad koncertjeire 18. év alattiak részére kedvezményes jegyet (50%) biztosítunk. Ugyanitt 6 éves kor alatt belépőjegy váltására nincs szükség, azonban az adott előadás jellegére figyelemmel kérjük, hogy a kisgyermekek viselkedésükkel ne zavarják a közönséget és a produkciót. 6 éven aluli gyermek a felnőtt ölében ülve foglalhat helyet. A János bácsi háza és a Csipkeház rendezvényei teljes áru és elővételben vásárolt jegyekkel látogathatók.

A nézőtéri ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik!

A belépőjegyet az előadás végéig kérjük megőrizni, azt az előadás helyszínén kérésre bármikor fel kell tudni mutatni. A 18 és 6 éven aluli gyermekek vitás esetben diákigazolvánnyal, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel igazolhatják életkorukat.

A valamennyi koncertre, előadásra érvényes bérlet ára 20 000 Ft.

A túrák részvételi díját a helyszínen kell megfizetni.

A kiállítás megnyitókon történő részvétel és a kiállítások látogatása ingyenes.

A Sarród, Rozália Vendégház udvarán tartott rendezvényre belépőjegy kizárólag a helyszínen vásárolható. A fesztiválbérlet erre a programra nem vonatkozik.

Esős, különösen viharos időben, vagy bármely okból, ha az előadás a kezdési időpontot követő 60 percen belül sem kezdhető meg, vagy azt a kezdést követő 20 percen belül meg kell szakítani és 60 percen belül nem sikerül folytatni, a megvásárolt belépőjegyek vételárát – a jegy ellenében – visszatérítjük. Amennyiben az előadás megkezdődik és abból legalább 20 perc eltelt, de az előadás bármilyen okból nem folytatható, a belépőjegyek árát nem áll módunkban visszatéríteni.

Tízforrás nyereményjáték és adatvédelmi tájékoztató…

Rendező:
Hegykő Község Önkormányzata
9437 Hegykő, Iskola u. 1.
E-mail: hegyko@hegyko.hu
Tel.: +36 99 540-005, +36 99 540 006