Sá-Ra TERMÁL Kemping

Hegykő, Fürdő utca 5.
Sá-Ra TERMÁL Kemping - Hegykő
  • +36-99/540-220, +36-99/540-221
  • info@saratermal.hu
  • http://www.saratermal.hu
  • 47.6203042265, 16.7850436358

A Sá-Ra TERMÁL kemping a fürdővel egy területen található, egész évben nyitva tart, kb. 120 férőhellyel rendelkezik. A helyek füvesek, homokosak, vannak nagy fák árnyékában találhatók, félárnyékosak és teljesen naposak is.

A kemping a tavaszi és az őszi időszakokban a leginkább telített, általában sok vendég érkezik az ünnepekre, hosszú hétvégékre. A nyári időszakban több családos vendég keres fel minket, akik a fürdésen kívül sokat kirándulnak a környéken. A kemping vendégei a fürdő nyitva tartása alatt használhatják a fürdő területén található medencéket.

A kemping a fürdővel egy területen található, egész évben nyitva tart, kb. 120 férőhellyel rendelkezik. A helyek füvesek, homokosak, vannak nagy fák árnyékában találhatók, félárnyékosak és teljesen naposak is.

A kempinghez két vizesblokk és három kempingkonyha tartozik. Az egyik vizesblokk és az egyik konyha téliesített, fűthető. A vizesblokkokban zuhanyzók, Wc-k, és mosdók találhatók, az egyik vizesblokk mozgássérült rámpán megközelíthető. A kempingkonyhákon elsősorban mosogatási lehetőségek vannak, a téliesített konyhában van főzési és mosási lehetőség. A kemping hűtőszekrénnyel nem rendelkezik.

A kemping a tavaszi és az őszi időszakokban a leginkább telített, általában sok vendég érkezik az ünnepekre, hosszú hétvégékre. A nyári időszakban több családos vendég keres fel minket, akik a fürdésen kívül sokat kirándulnak a környéken.

Foglalásra előzetes bejelentkezéssel egyéni vendégeknek 2 hét feletti tartózkodás esetén, illetve 15-20 fő (kb 8-10 jármű) feletti csoport érkezésekor van lehetőség.

A kemping vendégei a fürdő nyitva tartása alatt használhatják a fürdő területén található medencéket. A téli időszakban egy szabadtéri és két beltéri medencével, tavasztól őszig pedig ezeken kívül 4 szabadtéri medencével rendelkezik a fürdő. A fürdő gyógyászatán előzetes bejelentkezéssel gyógykezelések vehetők igénybe, akár OEP támogatással is.

A fürdő területén éttermek, büfék, butikok, fogorvos, szépségszalonok találhatók.

Kiemelt előnyök:

  • a kemping a fürdővel egy területen található, közvetlen átjárási lehetőséggel,
  • egész évben nyitva tart.

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!

További szállásajánlataink